x close

Charlie Sheen a petrecut Crăciunul în închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit

28 Dec 2009   •   13:33
Charlie Sheen a petrecut Crăciunul în închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit  Charlie Sheen

Crăciun mai puţin fericit pentru Charlie Sheen. Starul serialului ?Doi bărbaţi şi jumătate? a fost arestat pentru violenţă domestică. Nu se ştie exact cine este persoana agresată, însă se bănuieşte că este vorba despre soţia actorului, Brooke Mueller. Potrivit The Telegraph, actorul american şi-ar fi ameninţat soţia cu un cuţit.

Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat în staţiunea montană Aspen. Poliţiştii au menţionat că în timpul atacului s-a folosit o armă, dar nu au precizat despre ce armă este vorba.

Actorul a fost elibarat pe cauţiune în ziua de Crăciun, după ce a plătit 8.500 de dolari. El este nevoit să se prezinte în faţa curţii de judecată pe 8 februarie.

Purtătorul de cuvânt al actorului nu a confirmat, dar nici nu a contrazis informaţiile vehiculate în presă. ?Nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi de aparenţe şi să tragem concluzii pripite?, a declarat acesta.

Managerul lui Sheen, Mark Burg, susţine că actorul nu intenţionează să divorţeze de soţia lui. ?Amândoi sunt afectaţi de cele întâmplate şi speră să rezolve problema pe cale amiabilă?.


Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

actor Charlie Sheen inchisoare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati