Antena 3 CNN Show Showbiz Charlie Sheen a petrecut Crăciunul în închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit

Charlie Sheen a petrecut Crăciunul în închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit

Charlie Sheen a petrecut Crăciunul în închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit
Sursa foto: Charlie Sheen
28 Dec 2009   •   13:33

Crăciun mai puţin fericit pentru Charlie Sheen. Starul serialului ?Doi bărbaţi şi jumătate? a fost arestat pentru violenţă domestică. Nu se ştie exact cine este persoana agresată, însă se bănuieşte că este vorba despre soţia actorului, Brooke Mueller. Potrivit The Telegraph, actorul american şi-ar fi ameninţat soţia cu un cuţit.

Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat în staţiunea montană Aspen. Poliţiştii au menţionat că în timpul atacului s-a folosit o armă, dar nu au precizat despre ce armă este vorba.

Actorul a fost elibarat pe cauţiune în ziua de Crăciun, după ce a plătit 8.500 de dolari. El este nevoit să se prezinte în faţa curţii de judecată pe 8 februarie.

Purtătorul de cuvânt al actorului nu a confirmat, dar nici nu a contrazis informaţiile vehiculate în presă. ?Nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi de aparenţe şi să tragem concluzii pripite?, a declarat acesta.

Managerul lui Sheen, Mark Burg, susţine că actorul nu intenţionează să divorţeze de soţia lui. ?Amândoi sunt afectaţi de cele întâmplate şi speră să rezolve problema pe cale amiabilă?.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: actor Charlie Sheen inchisoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close