Antena 3 CNN Show Showbiz Charlie Sheen, spitalizat de urgenţă din cauza unor dureri abdominale

Charlie Sheen, spitalizat de urgenţă din cauza unor dureri abdominale

Charlie Sheen, spitalizat de urgenţă din cauza unor dureri abdominale
Sursa foto: Foto: mamapop.com
28 Ian 2011   •   11:07

Charlie Sheen a fost spitalizat de urgenţă joi, la Los Angeles, actorul american acuzând dureri violente în zona abdomenului, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de AFP.
   
"Tot ceea ce ştiu este că avea dureri mari în zona abdomenului şi a fost nevoie să fie spitalizat", a declarat purtătorul său de cuvânt, Stan Rosenfield, confirmând astfel informaţia publicată de site-ul TMZ.com potrivit căreia Charlie Sheen a fost transportat la spital cu o ambulanţă joi, la ora locală 07.00.
   
Privind speculaţiile din presă potrivit cărora actorul ar suferi de o hernie, purtătorul de cuvânt a declarat: "A fost diagnosticat deja cu hernie, iar persoana care a sunat la serviciul de urgenţă a spus că el avea dureri grave în zona abdomenului cauzate de această hernie".
   
Totodată, el a dezminţit informaţiile apărute online potrivit cărora Charlie Sheen ar fi fost spitalizat din cauza unei supradoze de droguri sau ar fi în comă.
   
După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cel mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men" şi "Spin City".
   
Controversatul star a fost internat în octombrie anul trecut după ce a fost descoperit de poliţiştii beat şi vorbind incoerent, într-o cameră complet devastată din Plaza Hotel din New York. Agentul său de presă a declarat atunci că acesta a avut o reacţie alergică la nişte medicamente. Actorul nu a fost arestat şi nu a fost depusă nicio plângere împotriva sa.

De asemenea, la jumătatea lui ianuarie Sheen a provocat o amânare a filmărilor pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", după ce a fost diagnosticat cu o infecţie destul de gravă la nivelul urechii interne.
   

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen actor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close