Antena 3 CNN Show Showbiz Comedia Beverly Hills Chihuahua domină în continuare box-office-ul american

Comedia Beverly Hills Chihuahua domină în continuare box-office-ul american

Beverly Hills Chihuahua rămâne în topul box-office-ului american. Beverly Hills Chihuahua, povestea unui căţel care se pierde de stăpâni în Mexic şi are nevoie de ajutor pentru a se întoarce acasă, a scos din buzunarele americanilor 17,5 milioane de dolari weekendul trecut. Printre actorii care şi-au împrumutat vocile personajelor se numără Drew Barrymore, Andy Garcia, Jamie Lee Curtis şi Placido Domingo.

Comedia Beverly Hills Chihuahua domină în continuare box-office-ul american
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2008   •   11:35

2. Pe locul doi se află ?Quarantine?, un thriller regizat de John Erick Dowdle. Acţiunea are loc într-o noapte când Angela, reporter al unui post local de televiziune, îi însoţeşte pe pompieri în căutarea unui subiect. Într-un apartament pompierii descoperă o bătrână care îi atacă asemeni unui animal. Pompierii nu pot părăsi incinta deoarece autorităţile au sigilat totul şi au instalat starea de carantină din cauza unui virus necunoscut. Angela are şansa să realizeze cel mai important reportaj al carierei sale, însă ce preţ va trebui să plătească pentru asta?

3. Poziţia a treia este deţinută de filmul de acţiune ?Body of Lies?, cu Leonardo DiCaprio şi Russel Crowe în rolurile principale. Roger Ferris (interpretat de Leonardo DiCaprio) este un agent CIA care acţionează în Iordan în căutarea teroriştilor care au bombardat obiective civile. El vine cu un plan de infiltrare în rândul unei grupări teroriste, fiind susţinut de şeful să direct Ed Hoffman (interpretat de Russell Crowe) şi de şeful serviciului de informaţii iordanian. Alianţa cu acesta este fragilă, deoarece nimeni nu ştie cât de multă încredere pot avea în el fără a-şi pune vieţile în pericol.


4. În cădere pe locul 4, fostul number one de acum 2 săptămâni, thrilerul ?Eagle Eye? avându-l pe actorul Billy Bob Thornton în rolul unui agent secret care urmăreşte încarcerarea unui individ suspectat de acte de terrorism. În realitate însă acesta este doar un ţap ispăşitor într-o poveste cu intrigi politice şi multe răsturnări de situaţie.

5. Pe locul 5 s-a clasat comedia romantică "Nick & Norah's Infinite Playlist" în care joacă actorul Michael Cera, cunoscut după rolul din filmul Juno. Nick (Michael Cera), face parte din trupa "The Jerk Offs" şi este părăsit de prietena lui. Încercând să o recucerească, el îi trimite CD-uri cu muzică pe care le face special pentru ea. Pentru că ea le aruncă la gunoi, aceste CD-uri ajung la Norah, o altă fată, care se îndrăgosteşte de cel care le trimite.

×
Subiecte în articol: box office
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close