Antena 3 CNN Show Showbiz Controverse la Oscar: Farah Fawcett nu a fost inclusă în montajul de omagiere a actorilor decedaţi (VIDEO)

Controverse la Oscar: Farah Fawcett nu a fost inclusă în montajul de omagiere a actorilor decedaţi (VIDEO)

Controverse la Oscar: Farah Fawcett nu a fost inclusă în montajul de omagiere a actorilor decedaţi (VIDEO)
Sursa foto: Farrah Fawcett
08 Mar 2010   •   11:58

Moartea cunoscutei actriţe americane Farrah Fawcett nu i-a impresionat pe relizatorii spectacolului decernării premiilor Oscar. Presa americană a sesizat şi criticat lipsa actriţei dintr-un montaj despre artiştii care au încetat din viaţă în decursul anului 2009. Patrick Swayze şi Britany Murphy s-au numărat printre actorii care au fost omagiaţi cu ocazia premiilor Oscar.

Organizatorii evenimentului s-au scuzat precizând că nu toţi cei decedaţi pot apărea în acest montaj.

Farrah Fawcett, în vârstă de 62 de ani, a murit anul trecut, fiind răpusă de cancer. Actriţa, considerată o figură reprezentativă a culturii pop şi un sex simbol al anilor '70 şi '80, a devenit cunoscută datorită serialului de televiziune "Îngerii lui Charlie".

Cea care a prezentat momentul dedicat memoriei artiştilor dispăruţi în 2009 a fost Demi Moore. Presa americană a considerat momentul ca fiind unul ciudat, mai ales că printre actorii omagiaţi se afla şi Brittany Murphy, fosta iubită a soţului lui Demi, Ashton Kutcher.




Academia Americană de Film şi-a desemnat, duminică noapte, câştigătorii ediţiei 2010 a premiilor Oscar. Cum era aşteptat, a 82-a ediţie a Oscarurilor a aparţinut genului feminin. Regina a fost Kathryn Bigelow, care a devenit prima femeie care obţine premiul Oscar pentru regie al Academiei Americane de Film. Iar filmul său, The Hurt Locker, a fost desemnat cel mai bun al anului, reuşind să învingă Avatar.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: oscar omagiu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close