Antena 3 CNN Show Showbiz Corina Caragea, schimbare spectaculoasă de look: ”Pe moment am fost și eu șocată de rezultat!”

Corina Caragea, schimbare spectaculoasă de look: ”Pe moment am fost și eu șocată de rezultat!”

Corina Caragea, schimbare spectaculoasă de look: ”Pe moment am fost și eu șocată de rezultat!”
22 Iun 2017   •   12:39

Corina Caragea a facut o schimbare spectaculoasa de look. Chiar si ea a recunoscut ca a ramas uimita de cum arata atunci cand s-a uitat in oglinda. 

”O recunoasteti pe fata din poza alaturata? Ca eu nu. Colegii de la emisiune si-au pus imaginatia la bataie si mi-au propus sa joc un rol pentru cateva minute: Nicole Scherzinger. Stiti probabil deja ca sunt conservatoare in ceea ce priveste parul meu, ca tin la el si nu ma incumet sa il “atac” cu foarfeca, decolorare sau exces de produse de styling. Totusi, mi-a suras ideea si, dupa 2 ore de asteptat cuminte pe scaun, m-am trezit ALTCINEVA. Ce spuneti? Care va place mai mult? Corina sau Nicole, in videoclipul “Hush Hush”? Trebuie sa recunosc ca am stat cu emotii, deoarece eram sigura ca parul meu drept de fel, incapatanat si sticlos, care nu vrea de-al naibii sa reziste nici o ora macar cu bucle, nu va ceda nici acum. De asemenea, nu credeam ca am atata par in cap. Fara mese, fara peruca sau alte artificii, m-am transformat in fata din imagine. Pe moment am fost si eu socata de rezultat, dar imediat mi-am intrat in rol, de cum am pasit in platoul emisiunii. Sper sa va placa si voua joaca noastra", a scris Corina Caragea pe blogul ei.

×
Subiecte în articol: look schimbare par
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close