Antena 3 CNN Show Showbiz Corina a mărturisit de ce nu a vrut să-şi pună silicoane până acum! Motivul este total neaşteptat

Corina a mărturisit de ce nu a vrut să-şi pună silicoane până acum! Motivul este total neaşteptat

corinaaa.jpg
de S.T.    |    23 Feb 2016   •   10:10

Corina a fost invitată, luni, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars, unde a povestit cum îşi alege ţinutele de scenă. De asemenea, ea a fost foarte deschisă şi a vorbit cu sinceritate şi despre aspectul ei fizic.

Cântăreaţa a mărturit şi de ce nu a vrut să-şi pună silicoane până acum, iar unul dintre motive este legat şi de cariera ei, scrie antenastars.ro.

„E foarte greu să-mi găsesc ţinutele stau mult şi le caut, noaptea după ce îl culc pe Robin. Stau şi le caut pe site-uri din afară pentru că e foarte greu să găseşti piese wow de scenă, la noi. Şi stau şi le caut pentru că întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel, pentru că îmi respect publicul, mai ales că sunt un model pentru fanele mele. Am mai spus-o şi o repet răspicat, sunt foarte asumată cu ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane. I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că Dumnezeu te lasă într-un fel ştie el de ce. Cred că dacă aş avea sânii mari, nu aş putea să port acele outfit-uri”, a spus Corina, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: silicoane Agentul VIP Antena Stars
Cele mai noi știri
Parteneri
x close