x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cristian Hrubaru, primele declarații după accidentul de motocicletă

de A.M.P   •   17 Iul 2017   •   09:15
Cristian Hrubaru, primele declarații după accidentul de motocicletă 482
Foto: Cristian Hrubaru.Facebook

Cristian Hrubaru a fost implicat, duminică, într-un accident de circulaţie, motocicleta pe care se afla fiind lovită de un șofer care nu i-a acordat prioritate. Hrubaru a ajuns cu ambulanța la spitalul din Horezu unde a primit primele îngrijiri. Într-o postare pe Facebook, el a explicat că incidentul din trafic s-a produs în urma neacordării de prioritate.

”Nu mi-a acordat prioritate. S-a uitat în ochii mei, s-a oprit, dar a crezut că are timp și a continuat”, a spus Cristi Hrubaru.

Ulterior, el a revenit pe Facebook cu asigurări că este bine, că medicii din Horezu i-au pus piciorul în gips și că va face mai multe investigații în București.

"Sunt într-o mașină, în drum spre București. Motorul e si el, probabil, în drum spre București. Nici nu mă interesează la ora asta. Vă mulțumesc pentru îngrijorare, pentru mesaje. Sunt super ok. Aici nu am nimic, doar că mă doare de la șoc, iar piciorul e pus deja în gips. O să facem niște investigații la București, vedem care e treaba. Recunosc, de câteva ori am țipat ca o fetiță”, a declarat Hrubaru.

 

 

sati