Antena 3 CNN Show Showbiz Cumpărăturile, adevărata cauză a morţii lui Michael Jackson

Cumpărăturile, adevărata cauză a morţii lui Michael Jackson

Cumpărăturile, adevărata cauză a morţii lui Michael Jackson
de S.T.    |    15 Ian 2013   •   11:04

Dispariţia celui mai mare cântăreţ de muzică pop, Michael Jackson, încă îndurerează milioane de fani. Scandalul de pedofilie sau lupta starului împotriva insomniei de care suferea cu ajutorul medicamentelor şi injecţiilor nu sunt singurele motive care l-au dus spre boală şi, în cele din urmă moarte, adevărata cauză fiind: obsesia pentru cumpărături.

Cântăreţul a devenit obsedat de cumpărături, cheltuind sume colosale. Conform celor spuse de cei lucrau pentru el în perioada respectivă, Michael obişnuia să comande orice produs a cărui reclamă o vedea răsfoind paginile revistelor.

Unul dintre apropiaţii cântăreţului a declarat, după moartea starului, că ajunsese să ia chiar şi medicamente pentru a-şi trata dependenţa de cumpărături, notează Daily Mail.

În 1998, vedeta a comandat un parfum în ediţie limitată, care a costat 75.000 de dolari: flaconul era din platină, aur şi diamante şi era livrat într-o cutie din lemn de nuc, care putea fi deschisă doar cu ajutorul unei chei din aur, diamant sau rubin.

"Ridicaţi mâinile pentru unul dintre cei mai mari artişti din istorie - trăiască Regele!" Povestea de viaţă a omului care ţi-a schimbat existenţa

Michael Jackson a început apoi să aibă probleme financiare, a continuat să fie dependent de cumpărături şi de tot mai multe medicamente pe care le lua pentru a-şi trata anxietatea şi depresia.

În după-amiaza zilei de 25 iunie 2009, Michael Jackson a suferit un stop cardiac la casa închiriată din Holmby Hills, Los Angeles. A fost găsit cu pulsul scăzut de către medicul personal, însă încercarea de a-l resuscita a eșuat.

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close