Antena 3 CNN Show Showbiz Doctorul lui Michael Jackson, pe internet: Adevărul va ieşi la suprafaţă (VIDEO)

Doctorul lui Michael Jackson, pe internet: Adevărul va ieşi la suprafaţă (VIDEO)

Doctorul lui Michael Jackson, pe internet: Adevărul va ieşi la suprafaţă (VIDEO)
Sursa foto: Conrad Murray
19 Aug 2009   •   08:44

Doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray a postat un mesaj pe internet. El îşi susţine nevinovăţia şi este convins că ?adevărul va ieşi la suprafaţă?. Aceasta este prima declaraţie oficială a doctorului Murray, de când Michael Jackson a murit.

În mesajul de pe internet, doctorul Murray a declarat: ?Vreau să mulţumesc tuturor prietenilor şi pacienţilor care mi-au trimis mesaje de susţinere şi care sunt alături de mine şi de familia mea în aceste momente grele.

Din cauza evenimentelor care au avut loc, mi-e teamă să le răspund la e-mail-uri sau la telefon. Am înregistrat acest material ca să vă spun că am primit mesajele voastre. Îmi pare rău că nu am putut să fac lucrul acesta într-o manieră mai personală.

Mesajele voastre mi-au dat putere, curaj şi m-au ajutat să merg înainte. Înseamnă foarte mult pentru mine. Vă rog, să nu va faceţi grji. Am încredere că Dumnezeu mă va ajuta şi va îndreptat situaţia.

Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Am spus tot ce ştiam şi sunt convins că adevărul va ieşi la suprafaţă. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Vă mulţumesc!?



Marţi, unul dintre avocaţii lui Katherine Jackson a anunţat că mama Regelui Pop l-ar putea da în judecată pe doctorul Conrad Munray. Burt Levitch susţine că mama lui Michael Jackson a luat în considerare această variantă din cauza circumstanţelor dubioase în care a murit fiul său.

Medicul personal al lui Michael Jackson a fost desemnat, oficial, ca suspect în ancheta asupra morţii megastarului.
Moartea lui Michael Jackson a fost provocată de medicamentul puternic administrat chiar de medicul lui, Conrad Murray. Încă de la începutul anchetei, medicul s-a aflat în vizorul poliţiştilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Conrad Murray michael jackson internet
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close