Antena 3 CNN Show Showbiz Doliu în lumea artistică! Cristi Magicianul Piticul Colorado s-a stins din viață

Doliu în lumea artistică! Cristi Magicianul Piticul Colorado s-a stins din viață

Doliu în lumea artistică!  Cristi Magicianul Piticul Colorado s-a stins din viață
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Noi 2016   •   10:51

Doliu în lumea artistică. Cristi Magicianul Piticul Colorado, cel mai cunoscut pitic din România, a murit. Artistul devenise de puțin timp tătic. Piticul Cristi era angajat la Circul de Stat.

Anunțul trist a fost făcut de prietenii acestuia pe pagina de Facebook: „Deci nu îmi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul Piticul Colorado după doar câteva luni de când s-a născut fetita ta să o lași singură? De ce??? De ce? De ce doamne nu ai grijă și de noi artiști? De ce dai pe cineva și ei la fel de repede pe alt cineva drag? Asta vara am filmat la eforie botezul fetiței tale cu #NeaMarin. Ce bucuros erai ca ai fata si ca o sa ai urmași. De ce nu te-a ținut Dumnezeu lângă ea decât câteva luni??? Și unde a trebuit să mori? Taman la Cluj unde acum 2ani a murit și mama Karla Monty după ce ați venit la ea….de ce tocmai acolo? cu cine mai râd eu?? Prea tânăr sa pleci… Îmi pare extrem de rău ca nu te mai pot vedea niciodată. Îmi pare nespus de rău și cu atâta durere îți spun. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Magicianul Toredo pe pagina lui de Facebook.

 

 

"Dumnezeu sa-l ierte. Stiam de boala lui încă din vară. L-am avertizat să nu mai bea! Medicii i-a spus că mai mult de șase luni nu o să mai trăiască, dacă o să continue să bea. Avea probleme cu ficatul.Condoleanţe sotiei!", a declarat Nea Marin pentru spynews.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close