Antena 3 CNN Show Showbiz Două filme de animaţie în top 5 box office

Două filme de animaţie în top 5 box office

Două filme de animaţie în top 5 box office
24 Noi 2008   •   10:52

Weekendul trecut poziţia 1 a topului box office era ocupată de thrillerul cu accente romantice ?Twilight?, regizat de Catherine Hardwicke. Încasările acestui film au totalizat 70.6 milioane de dolari.

Bella Swan (interpretată de Kristen Stewart) este o tânără uşor diferită de fetele de vârsta ei, căreia nu îi pasă de stereotipii şi de competiţia cu celelalte adolescente. Odată cu divorţul părinţilor viaţa ei se schimbă. Când mama ei decide să se recăsătorească, ea alege să se mute împreună cu tatăl ei într-un orăşel mic unde niciodată nu se întâmplă nimic.

Aici însă îl întâlneşte pe Edward Cullen (Robert Pattinson), un băiat total diferit, de care este puternic atrasă. Edward poate alerga mai repede decât o pisică sălbatică, poate opri o maşină cu mâinile goale şi nu a îmbătrânit deloc din 1918. Edward este vampir, dar un vampir ?vegetarian?, care nu bea sânge uman, ci doar de la animale.

Pentru Edward Bella reprezintă sufletul pereche pe care l-a aşteptat 90 de ani. Problemele încep să apară atunci când un alt băiat se arată interesat de Bella. Ca vampir, când trăieşti pentru totdeauna, pentru ce trăieşti?

Urmăriţi mai jos trailerul acestui film:



Pe locul al doilea se află fostul number one al săptămânii trecute, ?Quantum of Solace?, ultimul din seria James Bond, cu încasări de 27.4 milioane de dolari.

Pe poziţia a treia se află filmul de animaţie ?Bolt? care a avut încasări de 27 milioane de dolari.

Bolt, este un patruped din rasa American White Shepherd, care şi-a trăit viaţa pe platourile de filmare, dând viaţă unui erou de acţiune. De aceea Bolt crede că deţine super puteri. Atunci când în urma unui accident el se pierde de echipa de filmare, Bolt ajunge în compania unei pisici, Mr. Mittens, şi a unui hamster numit Rhino. Aventurile alături de aceştia îl fac să realizeze că puterile sale sunt limitate şi că showul de televiziune nu este real.

Printre cei care îşi împrumută vocile personajelor acestui film sunt John Travolta şi Miley Cyrus.



Pe locul 4 se află ?Madagascar: Escape 2 Africa?, aflat deja în a treia săptămână de la lansare. Weekendul trecut încasările au cumulat 16 milioane, însă în total au depăşit 137 de milioane de dolari.

Pe locul cinci, cu încasări de 7.23 milioane de dolari, s-a situat comedia ?Role Models?, cu Paul Rudd şi Seann William Scott în rolul a doi agenţi de vânzări, Danny şi Wheeler, care, pe fondul consumului de băuturi energizante, vandalizează un camion al firmei.

Sunt arestaţi şi au de ales între a merge la închisoare şi a efectua 150 de ore în folosul comunităţii, ca mentori pentru copii. După doar o zi petrecută alături de copii, încep să regrete că nu au ales închisoarea.

Iată şi trailerul acestui film:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box office
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close