Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Gheorghe a primit cadou o maşină de 80.000 de euro, dar nu are permis de conducere (VIDEO)

Elena Gheorghe a primit cadou o maşină de 80.000 de euro, dar nu are permis de conducere (VIDEO)

Elena Gheorghe a primit cadou o maşină de 80.000 de euro, dar nu are permis de conducere (VIDEO)
Sursa foto: masina
30 Dec 2009   •   14:36

Maşini de lux, bijuterii de zeci de mii de euro şi parfumuri fine. Cam aşa au fost răsfăţate vedetele noastre de Moş Crăciun. Bine, nu toate, doar cele cuminţi. Foarte foarte cuminţi

Se pare că Elena Gheorghe a fost cea mai răsfăţată dintre vedete, cântăreaţa primind o maşină de teren in valoare de 80.000 de euro. Asta deşi artista nici nu are permis auto.

Elena este hotărâtă să faca şcoala de şoferi imediat după sărbători. Până atunci la volanul bijuteriei pe patru roţi va sta iubitul şi impresarul ei, Cornel. Cei doi au făcut deja rodajul maşinii, mergând la începutul săptămânii până la Predeal.

Cuminte pare să fi fost în acest an şi Adriana Bahmuţeanu. Aceasta le-a declarat ziariştilor de la Cancan că a primit exact ceea ce-şi dorea, adică haine, parfumuri, un inel şi altele.

O bijuterie deosebită a primit şi Ramona Bădescu. Potrivit ziarului Libertatea, un om de afaceri din Marea Britanie i-ar fi oferit vedetei un lănţişor cu un diamant în formă de inimă, de 3 karate, în valoare de 35 de mii de euro.

Moşul nu l-a ocolit nici pe Claudiu Bleonţ. Actorul a găsit sub brad un vin franţuzesc, vechi de 20 de ani.



Observator

×
Subiecte în articol: cadou vedete Crăciun
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close