Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul de animaţie 3D "How to Train Your Dragon", liderul box office-ului nord-american (VIDEO)

Filmul de animaţie 3D "How to Train Your Dragon", liderul box office-ului nord-american (VIDEO)

Filmul de animaţie 3D "How to Train Your Dragon", liderul box office-ului nord-american (VIDEO)
Sursa foto: How to Train Your Dragon
29 Mar 2010   •   11:25


Filmul de animaţie 3D "How to Train Your Dragon" deţine prima poziţie a box office-ului nord-american, după ce a obţinut încasări de 43,3 milioane în primul wekend de la lansare, informează accesshollywood.com.

Printre actorii care au asigurat vocile personajelor se numără Jay Baruchel, America Ferrera şi Gerard Butler. Filmul se bazează pe povestea povestea unui băieţel dintr-un trib de vikingi ajuns la vârsta adolescenţei, care trebuie să prindă primul său pui de dragon.

Pe cel de-al doilea loc se află filmul "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton, care a fost timp de trei săptămâni liderul box office-ului nord-american. Lungmetrajul a obţinut încasări de 293,1 milioane de dolari în America de Nord şi de 656 milioane de dolari la nivel mondial.

Comedia "Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine" ocupă locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 13,7 milioane de dolari.

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON TRAILER


Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close