Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul ?The Bounty Hunter", lider în box-office-ul românesc de weekend (VIDEO)

Filmul ?The Bounty Hunter", lider în box-office-ul românesc de weekend (VIDEO)

Filmul ?The Bounty Hunter", lider în box-office-ul românesc de weekend (VIDEO)
30 Mar 2010   •   18:33

Comedia "Recompensă cu bucluc/ The Bounty Hunter" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, realizând încasări de 363.181 de lei şi 19.445 de spectatori, informează Mediafax.

Pelicula "Recompensă cu bucluc", de Andy Tennant, cu Gerard Butler şi Jennifer Aniston în rolurile principale, spune povestea lui Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, care primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere însă să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare. La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge deloc uşor.

The Bounty Hunter - trailer

Liderul de săptămâna trecută, "Alice în Ţara Minunilor", s-a clasat al doilea în acest weekend cu încasări de 300.928 de lei şi 13.782 de spectatori. "Alice în Ţara Minunilor" este o continuare gotică a poveştii scrise de Lewis Caroll. La 18 ani, confuză, Alice revizitează Ţara Minunilor şi creaturile care o populează. Din distribuţia filmului fac parte şi ?actorii-fetiş? ai regizorului Tim Burton, Johnny Depp şi Helena Bonham Carter.

Alice în Ţara Minunilor - trailer


Filmul de animaţie "Cum să îţi dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon" s-a clasat pe locul al treilea cu încasări de 195.742 de lei şi 9.377 de spectatori. Pelicula îl prezintă pe Hiccup, fiul unui important şef viking. Ajuns la vârsta la care, ca orice bărbat care se respectă, trebuie să ucidă un dragon. Dar Hiccup află altfel de lucruri despre fiinţele ce ar trebui să îi fie duşmani şi, astfel, soarta sa se schimbă.

How to Train Your Dragon - trailer


"Eu când vreau să fluier, fluier", de Florin Şerban, filmul românesc premiat la Berlinala de anul acesta, s-a clasat pe locul patru, cu încasări de 111.816 lei şi 7.103 spectatori. Acesta este debutul în lungmetraj al lui Florin Şerban, şi primul film românesc din ultimii 17 ani care a intrat în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin reuşind să obţină şi două premii importante: Marele Premiu al Juriului - Ursul de Argint şi Premiul "Alfred Bauer".

Eu când vreau să fluier, fluier


Silviu (interpretat de George Piştereanu) petrece patru ani într-un penitenciar pe malul Dunării, şi avansează în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Însă primeşte o vizită neaşteptată cu două săptămâni înainte de eliberare. El află că mama lui s-a întors acasă, din Italia, după mult timp, şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie, care devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o frumoasă studentă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close