Antena 3 CNN Show Showbiz O fostă Miss România a fost la un pas să rămână fără dinţi: "Am crezut că e normal ce aveam"

O fostă Miss România a fost la un pas să rămână fără dinţi: "Am crezut că e normal ce aveam"

Larisa, fostă Miss România, a mers cu o durere de măsea la un cabinet stomatologic deschis non-stop şi a fost la un pas să rămână fără dinţi.

O fostă Miss România a fost la un pas să rămână fără dinţi: "Am crezut că e normal ce aveam"
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    29 Noi 2022   •   10:53

Tânăra a ajuns la un cabinet non-stop din Bucureşti cu o durere insuportabilă de măsea. Acolo a fost primită de o persoană care i-a spus că este medic şi care a decis să îi scoată măseaua, numai că a făcut asta fără vreo radiografie sau o altă investigaţie.

A doua zi după intervenţie femeia s-a simţit rău.

"Am crezut că e normal ce aveam. Am stat aşa o zi şi ceva. A început să mi se umfle toată faţa. Am revenit la doctor  timp de trei sau patru zile. Ea mi-a spus că sunt în regulă, că aşa trebuie să fie.

Nu am mai crezut ţinând cont că îmi zicea să iau doar paracetamol, dar eu defapt mă simţeam din ce în ce mai rău şi nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc, să mănânc absolut nimic şi aveam dureri îngrozitoare", a declarat Larisa Popa.

După patru zile, fosta Miss România a mers să ceară şi părerea unui alt medic, dar pentru că infecţia s-a extins, sub mandibulă, spre gât, a fost operată de urgenţă, iar după ce şi-a revenit s-a întors la clinică să ceară explicaţii.

"Cum a auzit de poliţie a părăsit clinica, s-a îmbrăcat şi a fugit", a mai declarat fosta Miss România.

Larisa a depus şi o plângere pe numele clinicii pentru că aceştia nu i-au spus şi numele medicului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fosta miss România şi-a luat avocat şi este hotărâtă să ajungă în instanţă.

"Probabil o avea nişte cursuri, nu cunoaştem lucrul acesta, dar cu siguranţă nu poate să fie medic. Nu a fost trimisă niciun fel de chitanţă sau bon pentru intervenţia respectivă, în schimb avem această reţetă care arată foarte clar folosirea numelui unui medic care este autorizat întradevăr în România, unui român, dar intervenţia şi tot ce s-a întâmplat acolo în spate, într-un mod absolut clandestin a fost făcut de către un cetăţean arab", adeclarat un medic pentru Antena 3 CNN.

"La data de 24 noiembrie femeia a depus o sesizare, cercetăriile fiind continuate de către serviciul investigaţii criminale, sub supravegherea parchetului de pe lângă judecătoria sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", susţine Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt de la Poliţia Capitalei.

Directorul clinicii a precizat pentru Antena 3 CNN că bărbatul este din Siria şi ar fi făcut facultatea de medicină în străinătate.

×
Subiecte în articol: Larisa Popa
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close