Antena 3 CNN Show Showbiz Kate şi William rup tradiţia familiei regale. Unde îşi petrece Crăciunul cuplul princiar britanic

Kate şi William rup tradiţia familiei regale. Unde îşi petrece Crăciunul cuplul princiar britanic

Kate şi William rup tradiţia familiei regale. Unde îşi petrece Crăciunul cuplul princiar britanic
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    22 Dec 2012   •   23:57

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, în prezent însărcinată, vor petrece Crăciunul împreună cu părinţii acesteia, a anunţat sâmbătă Casa Regală britanică, aceasta fiind o rupere de tradiţia familiei regale, care obişnuieşte ca în această perioadă să se alăture reginei Elisabeta la reşedinţa de la Sandringham, potrivit Reuters.

De obicei, membrii familiei regale britanice petrec Crăciunul la Sandringham, unde stau până în luna februarie, potrivit unei tradiţii stabilite de tatăl şi bunicul Reginei Elisabeta. Kate şi William au petrecut Crăciunul de anul trecut în acest loc, unde s-au întâlnit cu mai mulţi simpatizanţi.

Kate şi William vor petrece în privat împreună cu Carole şi cu Michael Middleton la palatul Saint James. Decizia lor a fost luată în urma aprobării Reginei, ei urmând să meargă şi la Sandringham, în cadrul programului pe care şi l-au stabilit pentru sărbătorile de Crăciun.

Ei vor asista, alături de milioane de conaţionali, la discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta, tradiţie începută în anul 1932 de tatăl său, George V.

Kate a fost spitalizată recent timp de patru zile, în urma unor stări de rău provocate de sarcină. Spitalizarea a constrâns palatul să dezvăluie mai devreme decât prevăzuse că soţia prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Angliei, aşteaptă un copil.






×
Subiecte în articol: kate middleton
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close