Antena 3 CNN Show Showbiz Luminița Anghel, mesaj tulburător: „N-aș mai adopta niciodată un copil”

Luminița Anghel, mesaj tulburător: „N-aș mai adopta niciodată un copil”

Luminița Anghel, mesaj tulburător: „N-aș mai adopta niciodată un copil”
Sursa foto: Foto:captura Antena Stars
16 Oct 2017   •   08:54

Luminița Anghel exclude să mai adopte un copil, după scandalul avut cu fiul înfiat și după durerea pe care i-a provocat-o faptul că nu a putut-o ține lângă ea pe Măriuca. Cântăreața a suferit cumplit și a ieșit din aceste experiențe cu inima frântă, scrie libertatea.ro.

David, primul băiat pe care l-a înfiat în timpul căsniciei cu Marcel Pușcaș, i-a făcut numeroase probleme de-a lungul copilăriei și al adolescenței, iar când a crescut nu a mai vrut să audă de ea. Deși cântăreața a făcut toate eforturile și i-a oferit toate șansele  pentru un viitor mai bun. Tânărul a plecat de acasă și a lansat, la acea vreme, o grămadă de acuzații la adresa artistei. Și, ca și când nu ar fi fost de ajuns, artista a trecut printr-un alt moment greu, care a marcat-o profund, odată cu încercarea sa de a o adopta pe micuța Măriuca. Vedeta a luat-o pe fetiță de la orfelinat în 2009, când scumpetea creaţă de doar 2 anişori a cucerit-o definitiv. Ulterior, fetița s-a întors lângă mama biologică.

”Niciodată nu voi mai adopta, dar nu-mi doresc să vorbesc despre asta.  Îl am pe Filip (n.r. fiul său natural) și sunt mulțumită și împlinită. Sunt fericită cu soțul meu și cu el”, a declarat Luminița Anghel.

×
Subiecte în articol: Luminita Anghel
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close