Antena 3 CNN Show Showbiz Lungmetrajul "Vineri 13", pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Lungmetrajul "Vineri 13", pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Lungmetrajul "Vineri 13", pe prima poziţie în box office-ul nord-american
Sursa foto: Vineri 13
16 Feb 2009   •   11:11

Cel de-al 12-lea lungmetraj din seria horror "Vineri 13" este lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din America de Nord. Potrivit AFP, filmul a oţinut încasări de 42,2 milioane de dolari.
Lungmetrajul a fost lansat vineri, chiar pe 13 februarie şi este un remake al primului film din serie, lansat în 1980. Producţia aduce în prim plan un grup de tineri care se confruntă cu un ucigaş psihopat, iar acţiunea se petrece pe malul unui lac izolat.
Cel de-al doilea loc în box office-ul american îl ocupă producţia "Despre bărbaţi şi nu numai/ He's Just Not That Into You", cu Drew Barrymore, Kevin Connolly şi Jennifer Aniston. Lungmetrajul aflat săptămâna trecută pe primul loc, a coborât pe a doua poziţie în clasament. Filmul a avut încasări de 19,6 milioane de dolari.
Pe locul trei s-a aflat thriller-ul "Teroare în Paris/ Taken", cu încasări de 19,2 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. În această producţie, cu Liam Neeson interpretează rolul unui fost spion care îşi caută fiica răpită.
Filmul "Confessions of a Shopaholic" s-a situat pe a patra poziţie în clasament, obţănnd încasări de 15,4 milioane de dolari. Lungmetrajul este inspirat dintr-un al Sophiei Kinsella şi prezintă viaţa unei tinere jurnaliste specializate în finanţe care este dependentă de cumpărături.
Filmul de animaţie "Coraline" ocupă locul cinci în box-office-ul american, având încasări de 15 milioane de dolari. Pe următoarele cinci locuri în box office se situează filmele: "Paul, mare poliţist la mall", "The International: Puterea banului", "Pantera Roz 2", "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", "Push/ Războiul minţii".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box office america de nord
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close