Antena 3 CNN Show Showbiz Moartea unuia din cei mai mari actori, învăluită în mister. Ce a ieşit la iveală abia acum

Moartea unuia din cei mai mari actori, învăluită în mister. Ce a ieşit la iveală abia acum

Moartea unuia din cei mai mari actori, învăluită în mister. Ce a ieşit la iveală abia acum
de O.P.    |    04 Apr 2013   •   10:08

Bruce Lee este un personaj care a revoluţionat lumea filmului, aducând în faţa publicului taina artelor marţiale. Însă în urmă cu patru decenii, moartea lui a fost un adevărat şoc pentru întreaga lume, iar numeroase teorii ale conspiraţiei au ieşit la iveală după ce acesta a fost înmormântat.

Bruce Lee a fost înhumat pe data de 20 iulie 1973, într-un cimitir din Seattle, actorul murind la vârsta de 32 de ani. În raportul medico-legal, cei care au realizat autopsia, au scris: "moarte accidentală" - iar de aici a început şirul de teorii despre cauza reală a decesului.

Potrivit unei teorii, apărute recent, Lee ar fi fost ucis de Triadele din Hong Kong pentru că acesta a refuzat să le plătească taxa de protecţie.

Însă presa din Hong Kong aduce în discuţie implicarea mafiei din SUA, care i-ar fi propus lui Lee să devină prima vedetă asiatică de la Hollywood. Pentru că Bruce Lee i-a refuzat, aceştia au tocmit un asasin, care l-a ucis pe Bruce Lee cu sânge rece.

Brandon Lee, fiul lui Bruce, ar fi avut la rândul său parte de o "moarte accidentală", după ce ar fi aflat mai multe detalii despre felul în care a sfârşit tatăl său.

Pe acest subiect s-au scris numeroase cărţi, care pretind că oferă cititorilor adevărul, însă nici până în ziua de azi nu s-a aflat varianta reală a morţii marelui actor Bruce Lee.


 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close