Antena 3 CNN Show Showbiz New Moon, încasări record în numai trei zile. Vezi primele zece poziţii din box office (VIDEO)

New Moon, încasări record în numai trei zile. Vezi primele zece poziţii din box office (VIDEO)

New Moon, încasări record în numai trei zile. Vezi primele zece poziţii din box office (VIDEO)
Sursa foto: new moon
23 Noi 2009   •   09:39

Cel mai nou film din seria Twilight, New Moon, se află pe primul loc în box office-ul nord-american. Mai mult, producţia a obţinut încasări care o plasează pe locul al treilea în istoria Hollywood-ului în materie de câştiguri pentru weekend-ul de lansare.

Filmul a obţinut 141 de milioane de dolari în numai trei zile. Seria Twilight, bazată de cărţile autoarei americane Stephanie Meyer, descrie povestea de dragoste dintre un vampir şi o muritoare.

Filmul a stârnit controverse în Italia, după ce a fost criticat de Vatican. În opinia Bisericii Catolice, filmul prezintă "o serie de excese care au ca ţintă publicul tânăr" şi merge până la extreme pentru a obţine succesul financiar.


Pe cel de-al doilea loc în box office-ul nord-american se află filmul "The Blind Side", cu Sandra Bullock, care a obţinut încasări de 34,5 milioane. Locul al treilea a fost ocupat de producţia "2012", care a acumulat încasări de 26,5 milioane de dolari.

ACESTEA SUNT PRIMELE ZECE POZIŢII DIN BOX OFFICE-UL AMERICAN:




Sursă: imdb.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box office film
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close