Antena 3 CNN Show Showbiz Olivia Steer, afirmații scandaloase: „Formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”

Olivia Steer, afirmații scandaloase: „Formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”

Olivia Steer, afirmații scandaloase: „Formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”
de S.T.    |    16 Sep 2016   •   14:50

Olivia Steer face afirmații scandaloase.

„1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate și tratate cu metode chimice agresive și letale împotriva unui cancer de sîn pe care nu îl aveau!”, susține Olivia Steer.

„Forma principală a cancerului de sîn depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca “stadiul zero” sau drept “cancer de sîn noninvaziv”. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive(...). Cum de mă încumet să spun asta: o altă publicație medicală prestigioasă, Lancet Oncology, a reprodus pe temă mai multe studii anul trecut, după ce s-a descoperit că și formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”, a scris Olivia Steer într-un articol publicat pe blogul său.

×
Subiecte în articol: olivia steer cancer medici medicina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close