Antena 3 CNN Show Showbiz Ricky Martin recunoaşte, în sfârşit: Sunt homosexual şi sunt mândru de asta! (VIDEO)

Ricky Martin recunoaşte, în sfârşit: Sunt homosexual şi sunt mândru de asta! (VIDEO)

Ricky Martin recunoaşte, în sfârşit: Sunt homosexual şi sunt mândru de asta! (VIDEO)
Sursa foto: Ricky Martin
30 Mar 2010   •   09:03

Ricky Martin a recunoscut că este homosexual! Dezvăluirea, care pentru mulţi nu a fost nici o surpriză, a apărut chiar pe site-ul cântăreţului. Site-ul a devenit imediat inaccesibil din cauza fanilor care, în general, s-au grăbit să posteze declaraţii de sprijin.

"Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu ceea ce sunt", a recunoscut cântăreţul. Ricky a adăugat că s-a hotărât să facă dezvăluirea după ce a început să-şi scrie memoriile, ceea ce l-a adus "foarte aproape de adevăr" şi l-a convins să dea totul la iveală.

Cântăreţul de 38 de ani era de mult obiectul speculaţiilor cu privire la sexualitatea sa, ceea ce nu-l împiedica să fie adorat de femei şi să apară alături de frumuseţi de sex opus, în societate sau în clipuri.

Zvonurile au luat amploare acum doi ani, când, fără să i se fi cunoscut vreo relaţie feminină serioasă, Ricky a devenit tatăl unor gemeni născuţi de o mamă purtătoare. Cântăreţul a explicat acum că a păstrat atâta timp secretul deoarece toată lumea îi spunea că recunoaşterea homosexualităţii îi poate distruge cariera.

Ricky Martin este în primul rând o vedetă latino, iar în lumea hispanică nu prea se glumeşte pe acest subiect. Cântăreţul spune că, după naşterea copiilor săi, secretul a devenit prea apăsător, iar acum îşi sărbătoreşte mărturisirea ca pe o eliberare.

Cât despre fani, mulţi l-au asigurat că-i vor rămâne credincioşi sau chiar că sunt mândri de gestul său, dar alţii s-au declarat dezamăgiţi sau pur şi simplu s-au întrebat... "de ce aşa târziu?"



Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close