Antena 3 CNN Show Showbiz Slash îngroapă "securea războiului": Axl Rose este fenomenal!

Slash îngroapă "securea războiului": Axl Rose este fenomenal!

Slash îngroapă "securea războiului": Axl Rose este fenomenal!
06 Apr 2010   •   18:26

Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, Slash, a spus în cadrul unui interviu că vrea să pună capăt conflictului pe care îl are cu fostul solist al formaţiei, Axl Rose, şi dacă vor reuşi să lase la o parte diferenţele de opinii care îi separă, ar putea avea o "conversaţie interesantă", relatează Mediafax care citează femalefirst.co.uk.



Cearta dintre celebrul chitarist şi Axl Rose a avut loc la mijlocul anilor '90, iar timpul nu a reuşit să şteargă problemele dintre cei doi, care nu au redevenit prieteni nici după zece ani de la acea dispută.

Totuşi, de curând, Slash a declarat în premieră, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei New York Post, că nu mai are resentimente şi că totul depinde acum de Axl Rose.


"Sunt destul de reţinut, pentru că ştiu cât de mult mă urăşte. Din acest motiv mă îndoiesc. Dar, dacă ne vom întâlni pe undeva din întâmplare şi dacă toată acea animozitate din trecut va dispărea pentru câteva clipe, atunci sunt sigur că vom purta amândoi o conversaţie interesantă", a declarat Slash.

Mai mult, Slash s-a declarat impresionat de albumul ?Chinese Democracy?, primul din ultimii 17 ani al trupei Guns N` Roses, care a fost lansat în noiembrie 2008.


"Acela este albumul perfect pentru Axl - are exact acel sound pe care mă aşteptam să îl obţinem în ultimii ani ai colaborării noastre, când am înţeles în ce direcţie muzicală dorea să se îndrepte. Este un sound foarte heavy, destul de dark, e un disc deprimant. Axl este fenomenal!", a mai spus Slash.

Antena3.ro

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close