Antena 3 CNN Show Showbiz Sophia Loren, în rolul mamei sale într-un film de televiziune biografic

Sophia Loren, în rolul mamei sale într-un film de televiziune biografic

Sophia Loren, în rolul mamei sale într-un film de televiziune biografic
Sursa foto: Sophia Loren
15 Mar 2010   •   14:48

După o lungă absenţă, Sophia Loren se întoarce pe micile ecrane în rolul propriei mame într-un film de televiziune biografic, informează AFP. Filmul se numeşte "La mia casa e piena di specchi" (Casa mea e plină de oglinzi) şi este inspirat din romanul omonim scris de sora celebrei actriţe, Maria Scicolone. Lungmetrajul, realizat în două părţi, prezintă extraordinara carieră a Sophiei Loren.

Prima parte a producţiei a fost deja difuzată de postul de televiziune italian RaiUno, partea a doua urmând să fie difuzată în cursul serii de luni. Rolul principal în acest film, cel al Sophiei Loren, este interpretat de Margareth Made.

Sophia Loren a fost prezentă la lansarea filmului, fiind coplsită de emoţii. "Deşi vorbim despre ele, aceste lucruri rămân în noi, nu le uităm niciodată şi nu putem face nimic pentru a schimba asta. Viaţa mea a fost o minunată poveste reuşită, dar şi o dramă de război, foamete, cerşetorie. Asta a făcut mama pentru noi: s-a luptat pentru a le oferi fiicelor sale un nume şi un viitor care să nu fie sărăcăcios", a declarat Sophia Loren cu ochii în lacrimi.

Sophia Loren este un adevărat simbol al cinematografiei italiene. Ea a primit, de-a lungul carierei, două premii Oscar, pentru rolul din "Ciociara" şi pentru întreaga carieră. În vârstă de 74 de ani, ea a fost a fost votată, în 2006, "cea mai naturală frumuseţe din lume". În 2007, actriţa a pozat în ipostaze sexi pentru celebrul calendar Pirelli.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: film televiziune
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close