Antena 3 CNN Show Showbiz Soţul Mădălinei Manole: Nu este ea de vină! O să se afle totul în curând! (VIDEO)

Soţul Mădălinei Manole: Nu este ea de vină! O să se afle totul în curând! (VIDEO)

Soţul Mădălinei Manole: Nu este ea de vină! O să se afle totul în curând! (VIDEO)
16 Iul 2010   •   12:20

Update: Mircea Petru, soţul Mădălinei Manole, susţine că declaraţiile lui Carmen Rădulescu sunt ?nişte invenţii?.

Cântăreaţa Carmen Rădulescu a fost invitată la emisiunea Agentul VIP, unde a vorbit despre moartea Mădălinei Manole. Interpreta de muzică uşoară a dezvăluit o discuţie pe care a purtat-o cu soţul Mădălinei, la Casa Radio, acolo unde, joi, a fost depus trupul neînsufleţit al artistei.

Declaraţiile lui Carmen Rădulescu ridică noi semne de întrebare referitoare la sinuciderea Mădălinei Manole şi la motivele care au determinat-o pe artistă să recurgă la acest gest disperat.

"Am pus mâna pe mănuţele ei şi am spus ?Pentru ce, Mădă, ai făcut acest gest? Pentru ce, draga mea?? Petre, în momentul în care m-a văzut, a spus în lacrimi ?Uite, Mădă, cine a venit să te vadă!? Eu am continuat şi am spus ?Draga mea, de ce ai făcut acest gest?? La care Petre s-a uitat înspre mine şi a spus ?Dar nu este ea de vină, Carmen. Nu este Mădă de vină?.

?Eu am întors capul spre el şi l-am întrebat: ?Stai puţin că nu înţeleg. Fă-mă să înţeleg! De ce spui asta? Cine este de vină??. Iar Pentru mi-a spus: O să se afle, o să se afle în curând??.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Agentul VIP Mădălina Manole
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close