Antena 3 CNN Show Showbiz Steven Seagal antrenează voluntari care răspund rapid la atacuri armate în şcoli

Steven Seagal antrenează voluntari care răspund rapid la atacuri armate în şcoli

Steven Seagal antrenează voluntari care răspund rapid la atacuri armate în şcoli
Sursa foto: Foto: ns1.go4celebrity.com
de S.T.    |    13 Feb 2013   •   12:23

Actorul Steven Seagal, în vârstă de 60 de ani, a fost angajat să instruiască un grup de voluntari să apere şcoli în caz de atac armat.

Şeriful Joe Arpaio, 80 de ani, cunoscut pentru politica sa dură de represiune a imigraţiei ilegale, a avut această idee, scrie Le Figaro.

După intrarea unui trăgător într-o şcoală primară din Connecticut, în luna decembrie, incident soldat cu 26 de victime, Joe Arpaio, şeriful din Arizona care se defineşte ca "cel mai dur şerif din Statele Unite", l-a adus pe actor să instruiască voluntari apţi să reacţioneze în caz de atac armat în şcoli.

Sâmbăta trecută, actorul a organizat o şedinţă de simulare de intervenţie într-o şcoală: "Mă aflu aici pentru a-i învăţa pe aceşti oameni mânuirea armelor şi figuri de arte marţiale care să îi ajute să reacţioneze mai repede şi să ne protejeze copiii", a declarat actorul presei înaintea sesiunii de instruire dintr-o şcoală din Fountain Hills.

Locuitor ocazional în Phoenix Valley, Steven Seagal este el însuşi membru al corpului de voluntari al lui Arpaio şi face parte şi din poliţia auxiliară din Jefferson.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close