Antena 3 CNN Show Showbiz Testamentul lui Nelu Ploieşteanu. Cine moștenește averea pe care a strâns-o artistul în timpul carierei

Testamentul lui Nelu Ploieşteanu. Cine moștenește averea pe care a strâns-o artistul în timpul carierei

Marele interpret de muzică lăutărească a murit în dimineața zilei de vineri. Nelu Ploieşteanu era internat la Spitalul Floreasca, fiind bolnav de COVID-19. Înainte de momentul tragic, cântărețul şi-a făcut testamentul şi a împărțit averea.

Testamentul lui Nelu Ploieşteanu. Cine moștenește averea pe care a strâns-o artistul în timpul carierei
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    02 Apr 2021   •   11:43

Ion Dumitrache, pe numele de scenă Nelu Ploieșteanu, s-a născut pe 16 decembrie 1950 în comuna prahoveană, Ciorani, într-o familie mare, cu alte șase suflete.

De-a lungul carierei în muzică s-a bucurat de colaborări excepționale, iar piesele interpretare de el au ajuns rapid la sufletul publicului.

La 17 ani, Ion Dumitrache cânta deja la nunți și purta de fiecare dată același pulover, ros la coate. Și-a jurat atunci câ, într-o zi, va deveni bogat.

În timpul vieții, interpretul a avut grijă să împartă averea făcută din muzică şi a pregătit testamentul cu mai mult timp înainte de tragedie.

Testamentul lui Nelu Ploieşteanu şi cum se împarte averea

Cântărețul a povestit într-o emisiune TV că şi-a făcut testamentul, iar averea familiei va fi împărțită copiilor, în mod egal. La acel moment, Nelu Ploieșteanu şi-a justificat inclusiv decizia şi a precizat că el nu a primit de la părinții lui, iar aşa nici nu a avut cu cine sau de ce să se certe pe avere.

"Stiti de ce? Pentru ca eu nu am avut nimic de la părinții mei, n-am avut cu cine sa ma cert pe avere", a explicat artistul, în trecut.

Ion Dumitrache a avut patru fete şi un băiat, iar copiii au fost cea mai mare bucurie din viaţa lui. din păcate, băiatul a decedat în 2018, după o lungă suferinţă. Mihăiţă a petrecut mai mult timp internat în spital şi tot acolo a şi decedat.

În ultimele zile de viaţă, Nelu Ploieşteanu le-ar fi povestit medicilor că unul dintre cele mai mari regrete este acela că nu a reuşit să ajungă la mormântul băiatului său. Înainte să moară, Nea Nelu ar fi rugat-o pe fiica lui să meargă la cimitir, imediat ce se termină carantina din Ilfov.

Controverse legate de bani

În 2014, interpretul de muzică lăutărească a fost în centrul unor controverse, iar în spaţiul public s-a zvnoit că ar avea probleme financiare.

Nea Nelu a negat la acel moment informațiile şi chiar a afirmat că ştie ce înseamnă "să nu ai", dar se bucură că a reuşit să aibă o situaţie materială decentă.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că am reuşit să îmi câștig pâinea, pentru mine şi familia mea, atât cât avem nevoie. Nu am ajuns să pice gardul pe mine, aşa cum au sugerat.

Chiar dacă aş fi fost într-o situație materială mai dificilă, nu mi-ar fi fost ruşine, pentru că stiu cum este să suferi şi să nu ai, din copilăria mea. Din fericire, până la vârsta mea, am reușit să am o situație materială decentă", a povestit artistul în trecut, potrivit Playtech.ro.
 

×
Subiecte în articol: Nelu Ploiesteanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close