Antena 3 CNN Show Showbiz Tiger Woods, despre scandalul în care a fost implicat: "Am făcut multe lucruri rele în viaţă" (VIDEO)

Tiger Woods, despre scandalul în care a fost implicat: "Am făcut multe lucruri rele în viaţă" (VIDEO)

Tiger Woods, despre scandalul în care a fost implicat: "Am făcut multe lucruri rele în viaţă" (VIDEO)
22 Mar 2010   •   23:20


Tiger Woods, cel mai bun jucător de golf din lume, a vorbit din nou, în cadrul unui interviu, despre aventurile extraconjugale ale sale şi a mărturisit că regretă scandalul în care a fost implicată familia sa.

Sportivul le-a povestit jurnaliştilor americani despre momentul în care presa a aflat despre aventurile sale extraconjugale.

"S-au aflat multe detalii despre viaţa mea. S-au întâmplat multe lucruri rele. Lucruri care... Am făcut multe lucruri rele în viaţă", spune Tiger Woods.

Un alt subiect abordat a fost relaţia cu soţia. După incident, sportivul a declarat că se retrage din golf pentru a-şi salva căsnicia cu fostul fotomodel Elin Nordegren.

"A fost rănită. Foarte rănită, şocată, furioasă, şi avea tot dreptul să fie aşa. Sunt la fel de dezamăgit ca toată lumea de comportamentul meu pentru că nu-mi vine să cred că le-am făcut acele lucruri oamenilor pe care îi iubesc", a mărturisit sportivul.

În ciuda problemelor, jucătorul este hotărât să revină pe terenul de golf. Cu toate acestea, presa americană a scris că Tiger ar putea avea parte de o primire nu tocmai călduroasă.

"Ar fi frumos să aud câteva aplauze ici-colo. Oricum, sper că vor aplauda şi reuşitele mele", mai spune Tiger Woods.

Campionul de golf a anunţat deja că revenirea se va produce la un turneu Masters care începe la 8 aprilie. Retragerea a avut loc anul trecut, după accidentul de maşină din 27 noiembrie. Atunci s-a aflat că cel mai bogat sportiv din lume a avut mai multe amante, iar scandalul iscat i-a determinat pe mai mulţi sponsori să renunţe la contractele cu Tiger Woods.



Antena 3


×
Subiecte în articol: tiger woods interviu scandal
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close