Antena 3 CNN Show Showbiz Truc de vedetă! Cum scapă Nicoleta Luciu de celulită

Truc de vedetă! Cum scapă Nicoleta Luciu de celulită

Truc de vedetă! Cum scapă Nicoleta Luciu de celulită
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Noi 2016   •   20:06

Celulita dă mare bătăi de cap femeilor, iar vedetele nu fac excepţie. Nicoleta Luciu a dezvăluit la ce trucuri apelează ca să scape de neplăcuta coajă de portocală.

"Pentru cele care se confruntă cu această problemă, am o reţetă simplă, pe care am folosit-o ani la rând şi care a dat roade vizibile. (…)Ai nevoie de 200 ml de ulei de cocos/susan, 50 picături ulei esenţial de lămâie, 50 picături ulei esenţial de mandarin, 50 picături ulei esenţial geranium, 50 picături ulei esenţial de lavandă şi folie alimentară. Amestecăm uleliurile şi le aplicăm pe piele acolo unde avem veşnică problema cu aspectul de «coajă de portocală». Masăm uşor, astfel încât să activăm porii şi să permitem compoziţiei să patrundă în adâncimea pielii. Împachetăm zona cu… folie alimentară şi lăsăm amestecul să acţioneze peste noapte", a scris Nicoleta pe blogul personal.

Vedeta a mărturisit că a mers pe stradă astfel împachetată. Ea susţine că în patru săptămâni pielea va căpăta un aspect neted, iar celulita va dispărea ca prin minune. 
 

×
Subiecte în articol: Nicoleta Luciu celulita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close