Antena 3 Show Showbiz Ungureanu, interimar la Ministerul Mediului. "Sper să am un mandat cât mai scurt aici"

Ungureanu, interimar la Ministerul Mediului. "Sper să am un mandat cât mai scurt aici"

de L.D.    |    05 Apr 2012   •   16:42
Ungureanu, interimar la Ministerul Mediului. "Sper să am un mandat cât mai scurt aici"
Sursa foto: foto: Intact Images
UPDATE 18,20: Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a venit, joi după-amiază, la Ministerul Mediului, unde şi-a preluat portofoliul pe care îl deţine ca interimar după demisia lui Laszlo Borbely, şi-a elogiat predecesorul şi a spus că îşi doreşte un interimat cât mai scurt.

Premierul a discutat mai mult de jumătate de oră cu ministrul demisionar Laszlo Borbely, dar şi cu şefii instituţiilor din subordinea Ministerului Mediului, care veniseră convocaţi de Borbely pentru a-şi lua rămas bun.

La finalul discuţiilor, premierul i-a mulţumit predecesorului său, amintind că se cunosc de foarte mulţi ani, şi a mărturisit că demisia lui Borbely este şi pentru el "un moment delicat".

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a mers, joi, la ora 17.00, la Ministerul Mediului pentru a prelua mandatul de interimar la conducerea instituţiei, într-o întâlnire cu fostul deţinător al portofoliului, Laszlo Borbely.Laszlo Borbely a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că şi-a dat demisia de la conducerea Ministerului Mediului, deşi nu are motiv, precizând că a transmis această decizie premierului, dar şi preşedintelui, cu care a avut o întâlnire.

După ce şi-a dat demisia din funcţie, Laszlo Borbely a chemat toţi şefii instituţiilor din subordinea Ministerului Mediului pentru a-şi lua rămas bun de la ei. Printre cei care au venit la Ministerul Mediului se află comisarul general al Gărzii de Mediu, Silvian Ionescu, şi preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu, Gheorghe Popescu.

Laszlo Borbely a demisionat , joi, din funcţia de ministru al Mediului, la finalul unei discuţii de aproximativ două ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, în urma acuzaţiilor DNA, declarau pentru MEDIAFAX surse politice.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close