Antena 3 CNN Show Showbiz Vica Blochina a fost dată de gol în direct: „Recunosc, sunt dependentă de…”

Vica Blochina a fost dată de gol în direct: „Recunosc, sunt dependentă de…”

Vica Blochina a fost dată de gol în direct: „Recunosc, sunt dependentă de…”
21 Dec 2017   •   10:52

În aceastã searã, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon, Edan (10 ani), fiul Vicăi Blochina și al fostului selecționer Victor Pițurcă, va dezvălui câteva lucruri neștiute despre celebra sa mamă.

În cadrul show-ului prezentat de Dan Bittman, Edan va povesti, printre altele, că mama sa este dependentă de uleiul de cocos.

“În fiecare dimineață, am un ritual. Țin ulei de cocos în gură, ca să scot toxinele. Peste tot pe unde plec, iau cu mine uleiul de cocos”, explică fosta prezentatoare de televiziune.

De asemenea, Edan va mai spune despre mama sa că este vegetariană, dar și că este foarte mândră de posteriorul ei bombat. În aceeași ediție, Vica va mărturisi că și-ar dori ca fiul ei să devină medic, însă Edan este de altă părere. El vrea să se facă fotbalist, ca celebrul său tată, Victor Pițurcă.

Ce alte secrete va mai dezvălui Edan despre mama sa, Vica Blochina, telespectorii Antenei 1 vor afla în aceastã searã, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a primului sezon.

 

×
Parteneri
Ce date personale colectează TikTok de la români
x close