Antena 3 CNN Show Tabloid Actorul Burak Özçivit, dansul de nuntă care topit inimile tuturor fanelor - VIDEO

Actorul Burak Özçivit, dansul de nuntă care topit inimile tuturor fanelor - VIDEO

Actorul Burak Özçivit, dansul de nuntă care topit inimile tuturor fanelor - VIDEO
Sursa foto: foto: captura video
18 Iul 2017   •   14:17

Frumosul actor Burak Özçivit s-a născut la 24 decembrie 1984 în Istanbul, acolo unde a și copilărit. Își amintește că în copilărie îi plăceau la nebunie desenele animate, potrivit Perfect Media.

Când a venit timpul să dea la facultate, mama sa a hotărât că facultatea de Arte este cea mai potrivită opțiune pentru el. Și asta datorită talentului său la pictură. Burak reușește să intre la facultate la Universitatea Marmara, unde învață și arta fotografiei. În anul doi de studii, îndrumat de tatăl său, Burak participă la concursul ”Best Model of Turkey 2003”, dar nu obține nici un loc.

În 2005, Burak își mai încearcă o dată norocul și se alege cu locul întâi. Acesta semnează un contract cu agenția de modeling ”Ugurkan Erez”. A urmat apoi un alt concurs – ”Best Model of the World”, unde actorul a obținut locul doi. În timp ce activa ca model, în 2006 a primit primul său rol într-un serial.

În prezent, este considerat actorul momentului în Turcia, iar talentul și aptitudinile actoricești, de dansator și model, frumusețea fizică specială și carisma îl recomandă ca fiind un artist cu mare potențial.

Urmărește mai jos o secvență plină de pasiune, dramă și intrigă din serialul ”Dragoste infinită”.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close