Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin, declarații în premieră despre ”cealaltă față a cuplului perfect”: ”Tăcerea nu ajută!”

Andreea Marin, declarații în premieră despre ”cealaltă față a cuplului perfect”: ”Tăcerea nu ajută!”

Andreea Marin, declarații în premieră despre ”cealaltă față a cuplului perfect”: ”Tăcerea nu ajută!”
Sursa foto: Foto: Andreea Marin/facebook
24 Noi 2016   •   19:41

Andreea Marin lasă la o parte propriile probleme și se implică într-un nou proiect menit să le ajute pe femeile care se confruntă cu violența în familie.

Vreau sa va vorbesc despre un proiect nou, care readuce in fata noastra o realitate de multe ori trecuta sub tacere: familiile din Romania pun mare pret pe aparente. Nu conteaza lipsa de respect din cadrul cuplului sau problemele, atata timp cat pot salva aparentele si pot poza in familia fericita. „Cealalta fata a cuplului perfect” este o campanie de constientizare asupra faptului ca, de multe ori, aparentele inseala. Semnele violentei domestice pot fi discrete sau inselatoare, insa nimic nu ne da dreptul sa fim indiferenti si sa nu ne implicam, atunci cand vedem sau auzim asemenea cazuri. Tacerea nu ajuta, ci incurajeaza fenomenul si adanceste suferinta. Cand te prefaci ca violenta domestica nu exista, devii parte din ea. E timpul sa intelegem ca abuzul in familie nu inseamna doar violenta fizica, el nu incepe direct cu lovituri si atitudinea de a “nu te amesteca în familia altuia” poate duce la tragedii, prin simpla pasivitate”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Află mai multe detalii despre campania promovată de Andreea Marin pe site-ul www.campaniarespectului.ro.

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close