Antena 3 CNN Show Tabloid "Blestemul" bolnavilor chiar îl urmăreşte pe Alexandru Arşinel! Soția sa a suferit un accident grav

"Blestemul" bolnavilor chiar îl urmăreşte pe Alexandru Arşinel! Soția sa a suferit un accident grav

"Blestemul" bolnavilor chiar îl urmăreşte pe Alexandru Arşinel! Soția sa a suferit un accident grav
04 Noi 2016   •   12:22

Alexandru Arşinel este urmărit de ghinion. Celebrul actor a fost supus numai anul acesta la două intervenţii pe coloană şi nu a fost singurul din familie care a avut probleme de sănătate. Soţia maestrului, Marilena, a căzut în cap după un accident absolut banal şi a avut nevoie de o intervenţie care să o stabilizeze.

Arșinel nu scapă de «blestemul» bolnavilor care l-au acuzat că a «furat» lista de așteptare în cazul transplantului de rinichi pe care l-a suferit în 2013. Actorul a avut multe necazuri, iar sănătatea chiar i-a fost serios afectată. S-a operat prima dată în urmă cu cinci ani la coloană, iar la doi ani după transplantul renal a intrat iar în sala de operaţii tot pentru a-şi rezolva problema la coloană. În vară a avut nevoie de intervenţie chirurgicală, iar în urmă cu două săptămâni, actorul a ajuns iar la bistruriu, la doar câteva luni de la operaţia anterioară. 

În urma transplantului de rinchi, actorul şi-a pus ţara în cap, căci mulţi l-au acuzat că n-ar fi respectat lista de aşteptare, iar acest lucru pare că l-a urmărit continuu. Marele actor a povestit la "Agentul Vip" că nu a fost singurul din familie care a avut probleme de sănătate. 

"Am avut mai multe intervenţii chirurgicale şi am vrut cât mai mult să-mi păzesc spatele, dar nu am reuşit să-mi feresc coloana. Nu m-a lăsat şi mi-a adus aminte că toţi avem o coloană pe care trebuie să o menţinem cât mai dreaptă. Acum două săptămâni am avut o operaţie la Constanţa cu un tânăr chirurg care face adevărate minuni şi am reuşit să mă ridic din nou în picioare. A fost o operaţie complicată, care a durat câteva ore, acum o proteză, mi-au pus şuruburi. Şi soţia mea a avut un accident groaznic imediat după ce m-am operat eu astă-vară.A căzut în cap pe scări la grădiniţă când s-a dus după nepot. Am avut noroc la spitalul Universitar că doi neurochirurgi au operat-o şi a ieşit bine. Este o femie extraordinară care m-a sprijinit mult. Astă vară eram amândoi operaţi şi ne sprijineam unul pe altul să mergem să bem apă şi să ne facem o gustare. Chiar ne amuzam că dacă unul dintre noi cade, celălalt nu avea cum să-l ridice de jos. M-a apucat aşa o tristeţe. Copiii sunt departe... de fapt ei sunt aici, dar până vin...", a spus emoţionat Alexandru Arşinel la Antena Stars.

Actorul s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968 şi au împreună doi băieţi.   

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel ghinion accident
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close