Antena 3 CNN Show Tabloid Ciprian Marica este în culmea fericrii. Iubita sa, Ioana, a născut

Ciprian Marica este în culmea fericrii. Iubita sa, Ioana, a născut

Ciprian Marica este în culmea fericrii. Iubita sa, Ioana, a născut
08 Noi 2016   •   08:15

Ciprian Marica este cel mai fericit bărbat. Logodnica sa, Ioana a născut un băieţel, iar cei doi sunt cei mai fericiţi părinţi, scrie SpyNews.

Potrivit unor surse interne, logodnica lui Ciprian Marica a născut un băieţel, atât proaspăta mămică cât şi bebeluşul fiind externaţi. Marele eveniment a fost ţinut secret de către fotbalist, la fel şi viaţa sa personală.

Fotbalistul este foarte încântat că este tată de băiat şi în urmă cu ceva timp a şi dezvălui numele copilului: "(...) Eu îmi doresc Albert. Eu şi familia mea, mulţumesc lui Dumnezeu, avem un trai decent. (...) ", a declarat fotbalistul în cadrul unui interviu, potrivit "Star Matinal".

Ciprian Marica, pe numele său adevărat Ciprian Andrei Marica, s-a născut pe 2 octombrie 1985, în București. Fotbalistul a evoluat la echipele: Dinamo, Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart, Schalke, Getafe, Konyaspor şi Steaua. Marica a jucat și 70 de meciuri pentru echipa națională, pentru care evoluează din 2003. În tricoul echipei naţionale, atacantul a marcat 25 de goluri.

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica tata copil
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close