Antena 3 CNN Show Tabloid Clipe de coșmar pentru o artistă de la noi. A fost la un pas de moarte, alături de sora ei

Clipe de coșmar pentru o artistă de la noi. A fost la un pas de moarte, alături de sora ei

Clipe de coșmar pentru o artistă de la noi. A fost la un pas de moarte, alături de sora ei
30 Oct 2016   •   17:36

Mellina a fost invitata în emisiunea "Star Matinal" pentru a marturisi drama prin care a trecut în urma cu ceva timp. Aceasta a fost implicata într-un accident rutier care a speriat-o foarte tare, scrie ZiarulRing.

Artista se afla în drum spre niste rude, dar drumul nefavorabil a încurcat-o pe sora ei mai mare, Ramona, care era la volan. Aceasta a pierdut controlul masinii, moment în care s-a produs nefericitul eveniment. 

Cele doua tinere au scapat nevatamate, acum accidentul fiind doar o amintire neplacuta, insa s-au ales cu o sperietura sora cu moartea pe care nu o vor uita prea curand. 

Masina a ramas fara roti, dar în rest a avut câteva zgârieturi, povesteste artista: "Asfaltul era foarte periculos, ploua. Sora mea era la volan, eram în masina tatalui meu si pur si simplu a pierdut controlul masinii cum e când esti pe gheata. Ne-am rotit o data, sora mea n-a mai putut sa faca nimic, a luat si piciorul de pe frâna, nu se mai întâmpla nimic, nu mai avea control. Ne-am învârtit o data, ne-am întors invers si am sarit cu rotile de scuar si ne-am oprit într-un semn de circulatie pe care l-am doborât.(...) M-am dat jos si ma uit asa pe la masina si zic . Rotile s-au rupt, a fost singurul lucru care s-a întâmplat la masina. Ne-am speriat groaznic si am fost extrem de socate", a declarat Mellina la Antena Stars. 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close