Antena 3 CNN Show Tabloid Denisa Manelista a murit. Care a fost ultimul lucru pe care l-a postat pe Facebook

Denisa Manelista a murit. Care a fost ultimul lucru pe care l-a postat pe Facebook

Denisa Manelista a murit. Care a fost ultimul lucru pe care l-a postat pe Facebook
23 Iul 2017   •   11:42

Denisa Manelista s-a stins în această dimineață. Dinspre anturajul său au venit extrem de puține informații privind starea sa de sănătate.

Nicio informație privind starea sa de sănătate

Și pe pagina sa oficială de Facebook, care are peste 1,3 milioane de fani, nu s-au regăsit postări în acest sens. Cea mai recentă activitate pe pagină fusese publicarea unei notificări către presă, cu rugămintea de a-i fi respectată intimitatea.

Bolnavă de cancer într-un stadiu extrem de avansat, cântăreața Denisa Manelista a mers la cei mai buni medici din Europa pentru a încerca un miracol.

Surse din preajma solistei ne-au povestit momentele dramatice prin care a trecut Denisa, dar și detalii despre tratamentul la care a apelat pentru a încerca să oprească efectele devastatoare ale bolii de care suferă.

Denisa a descoperit în urmă cu ceva vreme că are o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie, fără să bănuiască. Tumora dezvoltată în zona ficatului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului.

În urmă cu câteva luni, artista a ajuns la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei.

Asta a fost singura soluție pe care au avut-o la îndemână medicii, excluzându-se din start varianta transplantului sau a unei serii de operații pentru a se încerca eliminarea tumorii.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close