Antena 3 CNN Show Tabloid DNA NU SE ATINGE DE HĂINEALĂ

DNA NU SE ATINGE DE HĂINEALĂ

DNA NU SE ATINGE DE HĂINEALĂ
28 Feb 2013   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Procurorii din DNA nu se ating de procurorul Oana Hăineală Schmidt. Sms-urile prin care contestata şefă a CSM dicta membrilor Consiliului cum să voteze nu sunt suficiente pentru ca DNA să se autosesizeze. Mai exact, nu sunt de competenţa DNA, după cum a declarat procurorul şef interimar, Laura Oprean.
Războiul din justiţie este departe de a se fi ...încheiat. Europarlamentarul Renate Weber afirmă că nu este vorba neapărat despre un război între susţinătorii şi oponenţii lui Traian Băsescu, ci mai degrabă despre o confruntare între procurori şi judecători. O asemenea luptă, spune Weber, ar mai fi avut loc şi în anii '90, iar motivul izbucnirii scandalului de acum este chiar alegerea Oanei Hăineală în fruntea CSM. "Alegerea dnei Hăineală este o încercare de resuscitare a politicii de forţă a procurorilor, din vremea comunistă", apreciază europarlamentarul care îi va trimite o scrisoare pe această temă comisarului european Viviane Reding.
Vă mai povestim azi şi cum s-a filmat Vasilică Dănileţ în timp ce citea de pe niste cartoane ţinute de aghiotanţi un fel de "crez" profesional în aşteptarea miracolului reprimirii sale în CSM. Dar şi cum încearcă Elena Udrea să-l convingă pe Emil Boc să candideze la prezidenţiale, în timp ce Emil Boc o propune pe Monica Macovei. Vă dăm detalii şi despre scandalul concedierilor din companiie de stat. Premierul Ponta i-a cerut ministrului Economiei să retragă ordonanţa care prevedea disponibilizări până în 2018 în ideea că guvernul său nu e "fabrică de şomeri". Ministrul Economiei susţine în continuare că acea ordonanţă ar fi asigurat pacea socială în cazul unor eventuale concedieri, neprogramate încă. Elena Cristian, Mugur Ciuvică, Răzvan Zamfir, Marius Nistor.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close