Antena 3 CNN Show Tabloid Fetița adoptată de Luminița Anghel, abandonată de ambele mame în grija asistenților sociali

Fetița adoptată de Luminița Anghel, abandonată de ambele mame în grija asistenților sociali

Fetița adoptată de Luminița Anghel, abandonată de ambele mame în grija asistenților sociali
16 Oct 2016   •   13:23

Are 10 ani, dar viaţa ei nu a fost deloc una lipsită de suferinţă. A făcut primii paşi într-un orfelinat, iar pe când avea 3 ani a avut şansa să fie luată acasă de cântăreaţa Luminiţa Anghel. Asta până în 2014, când Măriuca a ajuns din nou în grija statului, scrie Click!

Este o fetiţă fragilă, cu părul blond şi cârlionţat, care a avut neşansa să se nască într-o familie săracă. Mama ei, Angelica Constantin, nu a avut posibilităţi să o crească şi a dus-o într-un centru de plasament.

Măriuca a stat acolo timp de trei ani, până într-o bună zi când Luminiţa Anghel a cunoscut-o şi i s-a lipit de suflet. Artista a mers la orfelinat ca să ia acasă o fetiţă la masa festivă de Paşte. Copil lipicios şi nevinovat, Măriuca a fost imediat aleasă de ea, astfel că până când a devenit mama ei adoptivă nu a mai fost decât un pas. Timp de cinci ani, copila a avut parte de multă iubire şi de o educaţie aleasă. Mergea la balet, învăţa limbi străine şi avea parte de orice lucru pe care şi-l dorea. Din păcate, atunci când Luminiţa a anunţat că vrea să o înfieze oficial a apărut mama naturală, care s-a opus să-şi dea fiica spre înfiere. Asta, deşi, în tot acest timp nu s-a interesat de ea. Sătulă de scandalurile în care a fost implicată, artista a renunţat la Măriuca, astfel că fetiţa a ajuns din nou în grija statului, la sfârşitul lui 2014.

”În urma anchetei sociale, s-a stabilit că mama nu are o locuinţă şi nici un serviciu stabil. Plus că au fost informaţii că-l trimitea pe fratele ei la cerşit. Astfel că s-a impus plasamentul de urgenţă al Măriucăi la SOS Satele Copiilor, din Capitală. Mama are drept de vizitare o dată la două săptămâni, miercurea, timp de două ore. Micuţa este timorată, îi este frică de mama sa. Stă agăţată de piciorul mamei sociale şi îşi revine greu după ce pleacă femeia, care de cele mai multe ori e pusă pe scandal”, ne-au declarat surse oficiale. De doi ani de când a renunţat la copilă, Luminiţa Anghel nu a mai venit să o viziteze, iar alinarea şi-o găseşte în braţelei Iuliei Mirea (53 de ani), femeia care s-a transformat acum în mama ei. ”E un copil puternic, a trecut bine peste toată perioada, s-a adaptat. Face dansuri moderne, învaţă bine la şcoală. Întreabă mereu de mama Lumi, când vine să o vadă”, ne-a povestit Iulia, o doamnă blajină care de 23 de ani face carieră din creşterea micuţilor cu poveşti triste.

×
Subiecte în articol: Luminita Anghel copil fetita
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close