Antena 3 CNN Show Tabloid Florin Călinescu, declaraţie cutremurătoare la 12 ani de la moartea soţiei sale

Florin Călinescu, declaraţie cutremurătoare la 12 ani de la moartea soţiei sale

Florin Călinescu, declaraţie cutremurătoare la 12 ani de la moartea soţiei sale
24 Apr 2017   •   08:57

Tragedia a pătruns în viața lui Florin Călinescu în anul 2005, atunci când soţia lui a murit, iar apoi, pe parcursul a zece ani, actorul şi-a pierdut aproape toată familia, scrie Cancan.ro.

Ana Maria Călinescu, soţia marelui actor, a murit fiind bolnavă de cancer. Ea a decedat chiar în ziua în care a împlinit 47 de ani, dar şi 27 de ani de căsnicie cu Florin Călinescu. În perioada respectivă, Florin Călinescu a trecut prin cele mai grele momente şi s-a retras din viaţa publică.

După moartea soţiei, cei doi părinţi ai actorului au murit, iar totul a culminat cu sinuciderea fiului său, Luca, în anul 2012.

Acum, la 12 ani de la moartea soţiei sale, Florin Calinescu a făcut declaraţii emoţionante despre soţia sa pentru viva.ro.

"Cel mai frumos dans pe care il poti dansa este intotdeauna cu iubita ta. Asta nici macar nu poate fi numit dans, este un adevarat schimb de iubire, de energii, de spiritual. Simti totul despre celalalt. Ai un milion de lucruri ce te fac sa simti lucruri superioare amorului fizic.", a declarat Florin Călinescu.

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close