Antena 3 CNN Show Tabloid Florin Călinescu pare urmărit de un blestem! Vărul lui s-a spânzurat!

Florin Călinescu pare urmărit de un blestem! Vărul lui s-a spânzurat!

Florin Călinescu pare urmărit de un blestem! Vărul lui s-a spânzurat!
Sursa foto: sursa foto: ele.ro
24 Apr 2018   •   14:45

Florin Calinescu, lovit de o noua tragedie, dupa ce Ion Sorescu, varul lui primar din partea tatalui, a fost gasit spanzurat.

Potrivit curier.ro, Ion Sorescu in varsta de 61 de ani, a fost gasit fara suflare într-o aniexă a casei.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit de fiul lui. Acesta a sunat imediat la 112, iar un echipaj SMURD a ajuns de urgență la casa bărbatului. Era însă prea târziu pentru Ion Sorescu, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul vărului lui Florin Călinescu.

A fost sesizată Poliţia, cercetările la faţa locului fiind efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti. Oamenii legii au eliminat suspiciunile cu privire la deces, după ce au constatat că pe cadavru nu există alte semne suspecte în afară de cele ale ștreangului.

Potrivit sursei citate, Ion Sorescu a avut, în trecut, probleme cu legea, care l-au afectat foarte mult. Bărbatul a fost prins conducând un tractor, deşi nu deţinea permis. A fost trimis în judecată, fiind condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare. Se pare ca in trecut, barbatul ar mai fi avut tentative de suicid.

Familia cunoscutului actor și om de televiziune Florin Călinescu pare urmărită de blestem. În anul 2012, fiul său, Luca, a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel, din Praga.

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close