Antena 3 CNN Show Tabloid Chef Joseph Hadad, transportat de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău

Chef Joseph Hadad, transportat de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgenţă la spital, astăzi, după ce i s-a făcut rău. O ambulanţă l-a transportat la spitalul Elias din Capitală, acolo unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale.

Chef Joseph Hadad, transportat de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău
Sursa foto: Foto: Joseph Hadad/Facebook
12 Feb 2020   •   11:49

Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată, mai exact a amețit brusc și un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la adresa unui restaurant al acestuia.

Transportat la Spitalul Elias, Joseph Hadad a fost supus unor analize amănunţite, iar medicii au exclus ipoteza unui infarct. Celebrul bucătar se află pe perfuzii în afara oricărui pericol, informează surse medicale pentru Antena3.

În anul 2012, Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din Romania.

Chef Hadad a fost ales sa indeplineasca acest rol datorita carierei sale si a maiestriei cu care transforma orice farfurie in arta. Timp de 2 ani, inspira prin creatiile sale, jurizeaza bucatari talentati si devine apreciat de milioane de romani.

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. Stele de cinema și legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre aceștia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.

×
Subiecte în articol: Joseph Hadad Chef infarct
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close