Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Gabor s-a întors, în secret, în România

Monica Gabor s-a întors, în secret, în România

Monica Gabor s-a întors, în secret, în România
29 Oct 2016   •   21:38

Monica Gabor a venit, în mare secret, în România, decizia divei fiind legată probabil de relația foarte bună pe care a avut-o, în această vară, cu fostul ei soț și cu Irinuca, pe când aceștia au vizitat-o în Statele Unite ale Americii, potrivit SpyNews.

Abia ajunsă în România, Monica a decis să își ia fata la plimbare. Evident, cum vremea de afară nu este una de-a dreptul minunată, cele două au preferat să petreacă puțin timp ca ”fetele”. Motiv pentru care au mers într-unul din mall-urile Capitalei, loc în care s-au relaxat câteva zeci de minute plimbându-se prin magazine. Și, ca să fim exacți, s-au plimbat printr-una dintre librăriile de acolo, printre rafturile de cărți, simțindu-se foarte bine împreună, dar nu au ratat ocazia și de a admira și alte lucrușoare.
Strălucind de fericire că este lângă Irinuca, ușor palidă, paloarea ei fiind pusă parcă și mai tare în evidență de culorile hainelor pe care le purta – negre, în ton cu doliul pe care îl poartă și fostul ei soț după cel care i-a fost tată – Monica părea să arate mai bine ca niciodată, semn că revenirea pe plaiurile mioritice îi priiește din plin. Lângă ea, blonduța Irinuca părea să savureze și ea, în egală măsură, momentele petrecute alături de mama ei, cerându-i părerea la fiecare obiect cumpărat.

×
Subiecte în articol: monica gabor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close