Antena 3 CNN Show Tabloid Vestea care o va înfuria pe Oana Zăvoranu. Iubitul ei refuză să rupă relația cu femeia cu care are un copil

Vestea care o va înfuria pe Oana Zăvoranu. Iubitul ei refuză să rupă relația cu femeia cu care are un copil

Vestea care o va înfuria pe Oana Zăvoranu. Iubitul ei refuză să rupă relația cu femeia cu care are un copil
Sursa foto: Foto: Oana Zavoranu/Facebook
27 Apr 2016   •   00:01

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", Alexandra Oncescu susţine că iubitul Oanei Zăvoranu se foloseşte de copilul pe care-l au împreună pentru a o păstra în viaţa lui.

Bruneta îl acuză pe Alex Ashraf că i-a intentat proces pentru custodia copilului, însă apoi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

"Neplata pensiei alimentare intră pe penal. Da, cred că vreau să-l dau în judecată pentru că el a cerut să recunoască acest copil. Din cauza lui eu a trebuit să schimb tot, inclusiv certificatul de naştere. Acum, eu merg pe jocul lui. Da, conform legii, noi avem custodie comună. S-a stabilit că trebuie să plătească pensie alimentară retroactiv, undeva la 7.000 - 8.000 de lei, plus cheltuieli de judecată. De un an şi jumătate nu a mai dat niciun semn. Nu a venit nici să vadă copilul. Ce mă deranjează cel mai mult pe mine este că el a făcut de unul singur acest joc. El a renunţat la custodie şi la programul de vizită în faţa notarului, dar trebuia să vină şi în faţa judecătorului, dar nu a venit, ceea ce mă face pe mine să cred că el nu-şi doreşte să încheie problemele cu mine. El îşi doreşte să rămână agăţat de mine. Eu cred că el mă mai iubeşte", a declarat Alexandra Oncescu la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Sursa: Antena Stars

×
Subiecte în articol: Agentul VIP Oana Zavoranu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close