Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Floyd Mayweather revine în ring şi va lupta împotriva lui Victor Ortiz

Floyd Mayweather revine în ring şi va lupta împotriva lui Victor Ortiz

Floyd Mayweather revine în ring şi va lupta împotriva lui Victor Ortiz
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2011   •   13:49

Floyd Mayweather a anunţat că va reveni în ring după o pauză de mai mult de un an şi îl va înfrunta pe Victor Ortiz într-un meci pentru titlul mondial WBC al categoriei semimijlocii pe data de 17 septembrie. Ultima luptă a lui Mayweather a avut loc în luna mai a anului trecut, atunci când l-a înfruntat pe Shane Mosley.

 
Fanii mei au aşteptat suficient. La acest nivel al carierei mele, îmi doresc să mă bat cu o stea în ascensiune, un sportiv dornic să-şi facă un nume învingându-mă pe mine. Credeţi-mă însă, voi fi pregătit”, a spus Mayweather (34 de ani), ocolind astfel elegant un răspuns la întrebarea dacă va urma şi un meci împotriva filipinezului Manny Pacquiao.
 
Americanul Victor Ortiz, cu zece ani mai tânăr decât Mayweather, a devenit campion mondial după ce l-a învins în aprilie pe Andre Berto, iar cariera sa cuprinde 33 de meciuri, din care a pierdut doar două.
 
Îl respect pe Mayweather, a fost campion mulţi ani şi ştiu că va fi bine pregătit, dar la fel voi fi şi eu. Sunt campion mondial dintr-un motiv şi nu am de gând să pierd titlul prea curând. Va fi cu siguranţă o luptă deosebită, iar eu voi rămâne mulţi ani de acum înainte campion”, a declarat Ortiz.
 
Bursele celor doi pugilişti pentru meciul din septembrie nu au fost încă stabilite.

×
Subiecte în articol: Floyd Mayweather SUA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close