Michael Ballack va rata Cupa Mondială, după accidentarea suferită în Cupa Angliei

17 Mai 2010   •   15:59
Michael Ballack va rata Cupa Mondială, după accidentarea suferită în Cupa Angliei
Căpitanul Germaniei, Michael Ballack, va rata Cupa Mondială din cauza unei accidentări la gleznă pe care a suferit-o în timpul finalei Cupei Angliei, câştigată de Chelsea, scor 1-0, cu Portsmouth.

Ballack a fost accidentat în urma unui tackling al lui Kevin-Prince Boateng. Deşi mijlocaşul a încercat să joace, el a fost nevoit să părăsească terenul înainte de pauză. În vârstă de 33 de ani, Ballack a efectuat un RMN la Munchen, luni dimineaţă, iar investigaţia a arătat probleme la ligamantele gleznei drepte.

"Căpitanul echipei naţionale Michael Ballack nu va participa la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud. Acesta este rezultatul unei investigaţii RMN ce a avut loc astăzi. A fost identificată o ruptură la ligamentele gleznei drepte, care a fost imobilizată. Ballack va trebui să poarte o protecţie specială timp de două săptămâni şi va reveni la antrenamente abia după opt săptămâni", se arată într-un comunicat al Federaţiei germane de fotbal.

La rândul lui, Ballack s-a declarat nervos pe Boateng şi a declarat: "Nu a fost un tackling bun. L-am văzut şi pe TV şi tot nu arăta bine. Am încercat să continui, ştiam că este dificil, dar nu a fost posibil".

Antena3.ro

ExitPOLL
x close