Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Michael Ballack va rata Cupa Mondială, după accidentarea suferită în Cupa Angliei

Michael Ballack va rata Cupa Mondială, după accidentarea suferită în Cupa Angliei

Michael Ballack va rata Cupa Mondială, după accidentarea suferită în Cupa Angliei
17 Mai 2010   •   15:59

Căpitanul Germaniei, Michael Ballack, va rata Cupa Mondială din cauza unei accidentări la gleznă pe care a suferit-o în timpul finalei Cupei Angliei, câştigată de Chelsea, scor 1-0, cu Portsmouth.

Ballack a fost accidentat în urma unui tackling al lui Kevin-Prince Boateng. Deşi mijlocaşul a încercat să joace, el a fost nevoit să părăsească terenul înainte de pauză. În vârstă de 33 de ani, Ballack a efectuat un RMN la Munchen, luni dimineaţă, iar investigaţia a arătat probleme la ligamantele gleznei drepte.

"Căpitanul echipei naţionale Michael Ballack nu va participa la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud. Acesta este rezultatul unei investigaţii RMN ce a avut loc astăzi. A fost identificată o ruptură la ligamentele gleznei drepte, care a fost imobilizată. Ballack va trebui să poarte o protecţie specială timp de două săptămâni şi va reveni la antrenamente abia după opt săptămâni", se arată într-un comunicat al Federaţiei germane de fotbal.

La rândul lui, Ballack s-a declarat nervos pe Boateng şi a declarat: "Nu a fost un tackling bun. L-am văzut şi pe TV şi tot nu arăta bine. Am încercat să continui, ştiam că este dificil, dar nu a fost posibil".

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close