Antena 3 CNN Sport Gest de suflet făcut de David Popovici, imediat după ce a câștigat ultima sa medalie de aur

Gest de suflet făcut de David Popovici, imediat după ce a câștigat ultima sa medalie de aur

David Popovici a făcut un gest excepțional la scurt timp după ce a câștigat ultima sa medalie de aur.

Gest de suflet făcut de David Popovici, imediat după ce a câștigat ultima sa medalie de aur
Sursa foto: CS Dinamo Bucuresti/ Facebook
de Silvia Preda    |    25 Iun 2023   •   12:31

După victoria de ieri de la Roma, la 100 de metri liber cu un nou record al competiției (48,10), David Popovici a făcut un gest de suflet. El a dăruit medalia de aur unui copil care a învins cancerul.

Popovici este "Ambasador al Speranței" pentru MedLife în campania #SperanțaNuMoareDeCancer, iar cu această ocazie a dorit să facă un copil fericit, transmite CS Dinamo.

"Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari.

Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru pentru a da un share programului

#SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, a transmis David Popovici.

Citeşte şi: O nouă victorie pentru David Popovici | A câștigat proba de 100 m liber la Sette Colli Trophy de la Roma

David Popovici participă la Internaționalele Italiei - Trofeul Settecolli (ediția 59). El va concura astăzi și la 200 de metri liber. 

×
Subiecte în articol: David Popovici medalie aur roma cancer
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close