Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona s-a împiedicat de Villarreal şi e la şapte puncte în spatele lui Real Madrid

Barcelona s-a împiedicat de Villarreal şi e la şapte puncte în spatele lui Real Madrid

Barcelona s-a împiedicat de Villarreal şi e la şapte puncte în spatele lui Real Madrid
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    29 Ian 2012   •   12:01

FC Barcelona confirmă că se descurcă greu în deplasare în acest sezon. Catalanii nu au reuşit decât un rezultat de egalitate pe terenul lui Villarreal, scor 0-0, şi i-a permis marii rivale Real Madrid să se desprindă la şapte puncte în fruntea clasamentului din Spania.

A fost pentru prima oară după două luni când echipa lui Pep Guardiola nu a marcat, precedentul meci în care campioana Europei nu a găsit drumul spre gol având loc pe 26 noiembrie, când a fost învinsă de Getafe (0-1).

În ciuda pasului greşit, Lionel Messi, care a ratat o mare ocazie pe finalul partidei de pe El Madrigal, consideră că lupta pentru tilu continuă: „Campionatul încă nu s-a terminat, mai este mult de jucat. Ne-a lipsit puţin noroc în această seară. Chiar dacă nu am jucat bine, ne-am creat câteva ocazii importante, dar mingea nu a intrat în poartă”.

Real Madrid şi-a mărit avansul în ierarhia din Spania, după ce a câştigat pe Santiago Bernabeu cu 3-1 în faţa ultimei clasate, Real Zaragoza.

Oaspeţii au deschis scorul în debutul partidei, prin Angel Lafita, însă brazilianul Kaka a egalat în minutul 32, după o pasă senzaţională a lui Carvalho.

În minutul 49, Cristiano Ronaldo a marcat cel de-al 24-lea gol din acest sezon şi i-a adus pe madrileni în avantaj, pentru ca germanul Mesut Ozil să stabilească rezultatul final după o oră de joc.

Fiecare meci este dificil. Zaragoza este o echipă bună şi a dovedit acest lucru prin golul marcat în debutul întâlnirii. A fost vina noastră, ar fi trebuit să fim mai atenţi. Din fericire, am dat totul şi am fost capabili să întoarcem situaţia în favoarea noastră”, a declarat Esteban Granero, mijlocaşul echipei lui Mourinho.

Fernando Llorente a marcat un hattrick spectaculos pentru Athletic Bilbao, bascii reuşind astfel să câştige cu 3-2 pe terenul lui Rayo Vallecano şi să urce pe locul 6 în clasament, în timp ce golul lui Vladimir Weiss a adus victoria lui Espanyol în meciul de acasă cu Mallorca.


×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close