Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bosnia a reuşit să învingă Belarus, scor 1-0, după un meci cu 11 cartonaşe galbene şi două eliminări

Bosnia a reuşit să învingă Belarus, scor 1-0, după un meci cu 11 cartonaşe galbene şi două eliminări

Bosnia a reuşit să învingă Belarus, scor 1-0, după un meci cu 11 cartonaşe galbene şi două eliminări
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    06 Sep 2011   •   23:27

Timp de 87 de minute, meciul disputat pe stadionul Bilino Polje, din Zenica, se juca în avantajul naţionalei României. Pentru a păstra şanse la calificare, tricolorii aveau nevoie ca Bosnia să piardă, sau meciul să se încheie la egalitate.

Bosnia avea, înaintea meciului de marţi, 13 puncte din şapte partide, reprezentativa din Belarus acumulând 12, din opt meciuri disputate. România se afla pe locul 4 în grupa D, cu 11 puncte în şapte meciuri.

Misimovici a adus victoria pentru Bosnia cu un gol în minutul '87, după un meci în care au fost acordate 11 cartonaşe galbene şi două roşii. Jucătorii din Belarus, Kalacev şi Martinovici, au fost eliminaţi văzând de două ori cartonaşul galben.

Bosnia se distanţează, în grupa D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, la patru puncte de România. În programul Bosniei au mai rămas două meciuri, acasă, cu Luxemburg şi unul împotriva Franţei, la Paris.

×
Subiecte în articol: Belarus
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close