Antena 3 CNN Sport Fotbal extern CE Under-19: Spania a învins Belgia cu 4-1

CE Under-19: Spania a învins Belgia cu 4-1

CE Under-19: Spania a învins Belgia cu 4-1
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Iul 2011   •   21:08

Spania a învins Belgia cu 4-1 într-un meci din grupa B a Campionatului European Under-19 găzduit de România. Partida a fost suspendată miercuri din cauza condiţiilor meteo la scorul de 1-0 în favoarea ibericilor şi s-a rejucat joi din minutul 1, de la 0-0.

 
Pe arena de la Mogoşoaia, spaniolii au avut nevoie de doar 15 minute pentru a-şi recupera avantajul din ziua anterioară, Sarabia transformând un penalty în urma căruia echipa Belgiei a rămas şi fără portarul titular, Koen Casteels, care a fost eliminat.
 
Deşi în inferioritate numerică şi dominaţi clar, belgienii au reuşit să egaleze în primul minut al părţii secunde, prin Cuvelier, dar, în cele din urmă, superioritatea Spaniei s-a materializat şi pe tabelă.
 
Paco Alcacer a marcat golul care i-a readus pe iberici în avantaj cu 25 de minute înainte de final, pentru ca în prelungiri Gallego şi Morata să mai înscrie de două ori şi să pecetluiască debutul în forţă al Spaniei la Euro.
 
Următorul adversar al spaniolilor va fi echipa Serbiei, învingătoare în celălalt meci al grupei în faţa Turciei, scor 2-0.

×
Subiecte în articol: Mogosoaia Spania Belgia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close